Mastermedium zonder franjes

Mastermedium zonder franjes. Zowat via alle soorten communicatiekanalen kunnen we lezen wat een medium doet.  Maar ook wat het  mediumschap inhoudt. Je kunt een opleiding volgen tot medium. Maar we zitten in een Nieuwe Tijd en het nieuwe mediumschap vraagt iets van een medium. Namelijk word een Mastermedium.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Een echte Mastermedium put uit de Goddelijke Bron

Ondanks dat we allen komen van dezelfde Goddelijke Bron, herinneren velen zich deze Bron niet tijdens de aardse reis. Iedereen is in min of meerdere mate spiritueel begaafd en draagt het mediumschap in de kiem. Steeds meer mensen staan op om met hun eigen gaven iets te gaan doen. Dit vraagt de nieuwe Tijd van ons allemaal.

Jezelf ontwikkelen in het mediumschap

Iedereen kan zich verder ontwikkelen in eigen mediumschap, maar het is vaak de angst, twijfel, onzekerheid dat mens er niet bewust mee aan de slag gaat. Daarbij wordt ook opgekeken naar mediums en paragnosten die op een betrouwbare spirituele hulplijn, als mastermediums.com aan het werk zijn.  Hierdoor blijven mensen vaak lang hangen in ongeloof over eigen gaven.

Welkom in het Intuïtietijdperk oftewel Nieuwe Tijd

Het Vissentijdperk is voorbij en we zitten in het Intuïtietijdperk of Nieuwe Tijd. Of nog beter gekend als het Aquariustijdperk. Gun jezelf even een blik op onze complexe kijk van het Mediumschap, terwijl het in de Ongeziene Onstoffelijke Wereld heel simpel is hoor. Wij willen nog steeds onderscheid maken, wat is goed, wat is beter. Echter daar gaan we steeds meer en meer van inzien. Dat goed en slecht eigenlijk niet bestaat. Een mastermedium zonder franjes gaat jou dit inzicht meegeven tijdens een online spirituele chat.

Mastermedium zonder franjesWat is een medium

Een medium is eenvoudig iemand die vanuit onzichtbare dimensies boodschappen aangereikt krijgt. En dit kan via diverse kanalen, als horen, zien, weten, voelen, proeven, ruiken. Afhankelijk van welk kanaal het sterkst ontwikkeld is.

Het channelen van informatie komt het vaakst voor. Tijdens het channelen staat een medium in verbinding met een gids, een Aartsengel, Lichtwezens enz. Die zowel persoonlijke boodschappen doorgeeft, als boodschappen op wereldlijk vlak. Dit zijn boodschappen die ons allen aangaan.

Tijdens het channelen is een medium zich wel bewust van de informatie dat het doorgeeft. Bij het channelen in trance wordt het lichaam van het medium ingezet, om boodschappen door te geven.

Mastermediums met helderziende gaven

Master Mediums met een helderziende gaven zien beelden die rechtstreeks verbonden zijn met boodschappen. Deze mediums zien beelden die tijd- en ruimte overstijgend zijn. Maar ook beelden uit het verleden, het heden en de toekomst. Mediums met een helderziende gave zijn ook vaak helderwetend en heldervoelend. Het hoeft niet, maar we zien toch vaak dat deze gaven aanwezig zijn. Het is duidelijk op te merken in het taalgebruik dat een medium dan hanteert en dat kan heel afwisselend zijn.

Boodschappen van Engelen

Mediums die Engelenboodschappen doorgeven, hebben als doel krachtige en leven bevorderende handvatten en tools aan te reiken. Zodat je in verbinding met jezelf leert te staan. Zodat ook jij contact kan maken met de Engelen. Een Engelenmedium kan ondersteunend gebruik van de diverse soorten Engelenkaarten.

Een medium groeit elke dag in de spirituele gaven

Een medium dient zich goed bewust te zijn van wat zich in de ongeziene wereld afspeelt. En dat vraagt een voortdurend zichzelf bijsturen. Maar ook aan zichzelf blijven werken om verder te kunnen groeien. Een oprecht goed medium is zich bewust vanuit welk laag een boodschap komt. Net omdat mediums zich heel goed afstemmen op de emoties, gevoelens, wensen en verlangens van een cliënt. De wenspakketjes oppikken en soms onbewust de informatie vermengen met de wenspakketjes. De boodschap wordt dan mooier gebracht of negatiever dan de bedoeling was.

Wanneer ben je een Mastermedium

We moeten als medium hier durven blijven kijken. Ons bewust van zijn en ook dit is groeien in je spirituele gaven als medium. Krijg je de boodschappen zonder enige beïnvloeding door, ben je een Mastermedium. Het is ook heel goed mogelijk dat een medium bij een vraag in een situatie geen antwoord doorkrijgt. Als je deze boodschap naar de klant durft uit te spreken.. Blijf je als medium in eigen kracht en ook dan ben je een Mastermedium. Mastermediums zonder franjes, slaan zichzelf niet op de borst. Helpen anderen niet voor het geld of eigen gewin. Je vindt ze op mastermediums.com. Daar vind je een mastermedium zonder franjes.

Het mediumschap met meerwaarde

Het mediumschap is geen exacte wetenschappen en niet verifieerbaar. Echter wel meetbaar. Immers de klant kan datgene beamen wat een medium ziet en aangeeft. Daarnaast ben je een Mastermedium als je de klant op een bepaalde manier naar zijn eigen situatie kan laten kijken tijdens een spirituele chat. Waardoor de klant tot zelfreflectie komt.

En zelfs zover, in gaat zien dat deze zelfverantwoordelijk gaat nemen. Dit is de kracht van de spirituele hulpverleners van Mastermediums.com. Jou antwoorden geven, waaruit je kunt opmaken. Het medium is waarheidsgetrouw. Maar kan ook de klant tijdens de online chat wakker schudden. Zijn eigen aandeel in zijn eigen leven te gaan zien. Dit is een Mastermedium zijn zonder franjes. Die de skills heeft, jou niet alleen het beeld te schetsen waarin je je bevindt. Maar ook jouw eigen spirituele skills aanwakkert.

Mastermediums zonder franjes. Het medium is waarheidsgetrouw. En laat de klant tijdens de chat zijn eigen aandeel in het geheel zien.

Master Medium