Angst en Liefde elkaars tegenpolen

Angst en Liefde elkaars tegenpolenAngst en Liefde elkaars tegenpolen. Als klein kind geboren worden, ken je nog geen angst. Angst bouw je in de loop van je leven op. Alles is nieuw, spannend, soms eng. En het zijn je ouders, opvoeders en andere mensen om je heen, die jou mogen begeleiden.

Hoe maken we angst in ons leven leidend

In plaats van dat we als kind worden begeleid dat angst niet leidend wordt. Want als we geboren worden, kennen we geen angst, alleen maar liefde om uit te leven. Leeft het gros van de mens wel vanuit angst, zonder dit te weten.  Angst is een van de basisemoties die we hebben. Echter angst kan zo overheersend zijn dat we de emotie blijven vasthouden. Met alle gevolgen van dien. Naarmate je ouder wordt, is het de bedoeling dat je op een volwassen manier met je angsten om leert gaan. Velen van ons hebben dat niet geleerd en laten zich hun hele leven leiden door de angsten die ze hebben. Angst en Liefde elkaars tegenpolen.

Angst is een emotie die er mag zijn maar niet om uit te leven

Angst mag er zijn. Het is een waarschuwingsmechanisme in ons systeem. Dat vanzelf in werking treedt op het moment dat er gevaar dreigt. Acuut gevaar waarop gereageerd wordt. Houd je echter deze angst vast, dan loop je vast in en met jezelf. Dan durf je niet meer op een gegeven moment. De energie in je stroomt niet meer en je gaat je steeds meer en meer terugtrekken en afsluiten. De angst wordt een allesoverheersend iets. Waardoor je jezelf beperkt voluit te leven. Vermoeidheid is aanwezig, lichamelijke kwalen, je bent je er echter totaal niet van bewust dat jij het zelf bent, die ze veroorzaakt. Door het vasthouden van de angst.

Zonder het te weten leven we vanuit angst in plaats vanuit liefde

Leven vanuit de angst, is leven vanuit de schaarste. Schaarste is niet zozeer geen geld hebbend, het is het niet durven leven. Het is een manier van leven waarin je constant op je hoede bent. Je bent constant aan het nadenken dat er iets je weer kan overkomen. Het kan zo sterk aanwezig zijn. Dat je jezelf in alles gaat beperken, alles van te voren plant, bedenkt en niet in de gaten hebt hoe de angst jou de baas is. Je gaat het normaal vinden, zoals je leeft. Je wilt eerst alles zeker weten. Voordat je je aan iets over durft te geven. Alles wordt van te voren geanalyseerd, bekeken. En ook berekend en het spontane van het leven, is ver te zoeken.

Waar horen wij als mens uit te leven?

De mens wordt met liefde om uit te leven geboren. En het is ook de bedoeling vanuit die liefdeskracht te leven. Leven vanuit je kracht, is leven vanuit de overvloed. Overvloed, betekent het leven ervaren, beleven, op je af laten komen, zoals het komt. Geen gevaar zien en als er gevaar dreigt, dan word je daar vanzelf wel voor gewaarschuwd. Diegenen die leven vanuit hun kracht, zijn veel energieker. Hun energie stroomt immers volop. En ze hebben ook veel minder lichamelijke kwalen en omarmen het leven. Ze staan als een volwassen persoon in het leven. Geleerd hun angsten de baas te zijn.

Angstige mensen zijn jaloers, afgunstig, manipulatief, niet zichzelf

Mensen die vanuit de angst leven, kunnen wel eens jaloers zijn op hun. Ze willen ook zo leven. Maar ja, is voor hun niet weggelegd, althans dat denken ze dan. Ze zijn ook vaak afgunstig. Dat komt, omdat ze iets willen wat ze onbewust bij een ander zien. Maar zelf niet bij kunnen.  Dan gaan ze manipuleren. Angstige mensen zijn niet zichzelf. Ze weten dit niet. Ze hebben geleerd dat ze iemand moeten zijn in plaats van zichzelf te zijn. Dit alles wordt veroorzaakt daar angstdenken.

Angstige mensen leven vaak te veel vanuit hun hoofd. Krachtige mensen leven vanuit hun gevoel. Vanuit je gevoel leven, is luisteren naar een innerlijke stem. Die stem is er altijd, die wijst je de weg. Alleen horen angstige mensen deze stem vaak niet meer. Omdat ze met hun gedachten deze overheersen.

Het brein roept de angst op

Het mooie van het menselijk lichaam en brein is, dat het angst kan oproepen en kracht kan oproepen. Ook jij die in zichzelf angst ervaart, heeft kracht in zich. Alleen je durft er nog niets mee te doen. Bang dat je daardoor je zekerheden overboord gooit. Het is doodeng om je zomaar ergens in te storten en niet van te voren alle consequenties hebt overwogen. Want stel je voor dat. Geen controle hebben, is voor angstige mensen paniek.

Bewust worden dat de angst je in de greep heeft

Ben je je er van bewust geworden dat angst in jou de boventoon voert en je wilt er vanaf. Want je ziet in dat jouw leven vele malen beter beleefd kan worden. Als je nu die angst maar eens de baas zou kunnen worden. Door je er bewust van te zijn, heb je al een enorme grote stap naar leven vanuit je kracht gezet. Dat is nou liefdeskracht.

De volgende stap, is lef en durf gaan krijgen. Lef en durf om de angsten die je hebt, onder ogen te durven zien en er door heen te durven gaan. Begin klein, begin bij mensen die je vertrouwt. Je hoeft namelijk maar één keer een stapje lef en durf te nemen. Dan ben je al van je angsten af. Dan komt er zo’n gevoel van trots bij je naar boven. Dat geeft je zo’n boost, dat het vanzelf naar meer smaakt. Bel Mastermedium gerust als je van je angsten af wilt. De liefde als kracht te gaan durven omarmen. Om vanuit te leven. Nu weet je, Angst en Liefde elkaars tegenpolen zijn.

Medium Arlette
Beschikbaar
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Beschikbaar
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Beschikbaar
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Rosali
Beschikbaar
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Diana
Ingesprek
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.