Paragnost Thea
Offline

Paragnost Thea

Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

NL 0909 - 0144 BE 0907-37077
Paragnost Thea

Mijn naam is Thea,

Heldervoelend PENDEL ik al uw levensvragen over, Financiën, Relaties, Zakelijke Projecten etc, waarbij ik mijn Helende kwaliteiten aanzet.

Ik ben dankbaar om als kanaal te mogen dienen voor TAO Healing Hands. Als ik mijn ZIELEN-ZANG zing draag ik al mijn DOWNLOADS over van LIEFDE , VERGEVING, COMPASSIE EN LICHT, VERTROUWEN, CREATIVITEIT. JE HART VERDER TE OPENEN EN RELATIES TE HELEN. U ervaart binnen enkele minuten dat er gewerkt wordt om uw blokkades te transformeren en los te laten. DA AI=onvoorwaardelijke liefde, DA KUAN SHU=onvoorwaardelijke vergeving zijn de MANTRA's die u zelf kunt gebruiken om je PIJNLICHAAM te helpen reinigen.

Blokkades van allerlei aard , in uw relaties , uw gezondheid, uw financiën en zakelijke projecten, ook voor diegenen waarop u zich afstemt, (huisdieren, partners, familie) kunnen stap voor stap worden opgelost.

Ik concentreer me op uw energie en pendel welke van de Cosmic & Flower Remedies tevoorschijn komt voor u of voor diegene waarop u zich afstemt, met betrekking tot uw vraag.

De gependelde flesjes bevatten de exacte trilling van de problematiek waar u of anderen mee te maken hebben. Zo krijgt u inzicht waarom u met deze situatie te maken heeft.

De teksten van de voor u gependelde flesjes kunt u lezen op de website van       http://www.cosmicflower.nl/Producten.html

Door mijn Spirituele Coaching help ik u deze patronen te doorbreken.

Tijdens ons gesprek kan ik u een korte afstands-healing geven via de TAO Healing Hands waar ik in geïnitieerd ben, door middel van een Klank-Toning breng ik u in contact met uw ware wezenskern. U GEEFT UW EIGEN INTENTIE MEE.

Door mijn krachtige verbinding met de PURE BRON energie kan ik tevens afstemmen op uw kinderen/huisdieren/relaties/gezondheid/financiële situaties ed. Ik ben eveneens geinitieerd in Reiki-graden en Deeksha.

Hier thuis werk ik met de Bron-Code en Urim-Code stoel om belemmerende patronen tot in de wortel (root-cause) te helpen verwijderen in afstemming op jouw ZIELEN-MISSIE

Ik ben geboren in het eerste jaar na de 2e wereldoorlog als 2e dochter van een gezin dat later uit 7 kinderen bestond. Geboren met eczeem afgewisseld met hooikoorts en allerlei allergieën. Hooggevoeligheid heet dat tegenwoordig, maar zelf zou ik het willen benoemen als een Ziele-keuze om volledig het verschil tussen emoties en gevoel te leren kennen en mijn JA mijn JA te laten zijn en mijn NEE mijn NEE vanuit mijn Ziel.

Mijn sterrenbeeld is Kreeft met Ascendant Kreeft. Na een huwelijk van 15 jaar waarin ik drie zonen op de wereld heb gebracht ben ik gescheiden (1985) en sindsdien volledig het pad van esoterie/astrologie en healing gaan bewandelen.

Dit was geen gemakkelijke weg, maar het was "mijn weg" om door mijn persoonlijke ervaringen te leren en in deze periode van veranderingen op Aarde van dienst te kunnen zijn in de transformatieprocessen waarmee eenieder nu meer en meer mee te maken heeft.

Het waarom achter de gebeurtenissen in ons leven te achterhalen. Als u weet waarom u steeds bepaalde situaties in uw leven aantrekt, kunt u ervoor kiezen een andere weg te gaan bewandelen.

Ik kan en wil u hierbij graag van dienst zijn. en sta u graag te woord!

Namasté. ( ik groet het LICHT in u)

Gastenboek Paragnost Thea
Myriam
Dag Thea, Hartelijk dank vr het gesprek & healing van daarnet (29/05)Het voelt goed & juist. Het is heel erg fijn dat u me bredere informatie over de ziel gaf.

Myriam
Hartelijk dank vr de krachtige healing, Thea. Na ons telefoongesprek voelde ik me korter bij mijn ware ik & ervaarde ik trilling in mijn benen (die verlamd zijn),weer leven in m'n onderste chakra's, voor mij, een hele opdracht.

Peggy
Dankjewel Thea , ik voelde na het gesprek zoveel meer rust en de zielen zang was prachtig en zo rustgevend Dankjewel voor je liefde en kracht